Get lost in Nieuw-West

Dool vanmiddag, net zoals in het echte leven, rond in het labyrint van Nieuw-West. Om 16.00 uur wordt deze geopend door Paulus de Wilt en na de openingshandeling kun je direct een rondje lopen in het labyrint.

Het labyrint is geen doolhof, het staat symbool voor het pad die een mens door het leven maakt en komt altijd uit in het centrum. Na het rondje labyrint is er ter afsluiting een borrel in Natuur en Educatie Centrum de Drijfsijs. Het labyrint van Nieuw-West is tot stand gekomen door een bewonersinitiatief van Helma Knijn, Constance van Terheijden, Ineke Wiesenekker en Rose van Dongen, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend