Vinex leesvoer

Aanrader! Schrijfster Naima El Bezaz komt vanavond vertellen over haar roman ‘Vinexvrouwen’. Het boek gaat over haar leven als moeder, echtgenote en Marokkaanse in een vinexwijk. Op humoristische wijze beschrijft ze haar niet zo gemakkelijke leven aldaar.

De recensies over haar boek zijn knip en klaar. ‘Even geestig als beklemmend, geschreven in een aanstekelijke uit-de-losse-pols-stijl, die ervoor zorgt dat je wilt blijven lezen’ (Robert Vuijsje). ‘Dolkomisch boek vol zelfspot’ (Vrij Nederland). ‘Woest-humoristisch roman’ (Volkskrant). Meer weten over de inspiratie en motivatie van Naima kom dan vanavond tussen 18.30 en 22.00 uur naar ‘Het Pluspunt’. Geen tijd? Lees dan het boek, Nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend