Cor en Ali

Ga vanmiddag om 15.00 uur kijken naar de documentaire serie West Side Stories. Nieuw-West reality tv in optima forma op Nederland 2. vandaag aflevering 1 met Cor en Ali. Als jongetje van 10 kwam Cor in 1948 in de Sloterpolder wonen – het tegenwoordige Slotervaart. Sinds jaar en dag zet hij zich met groot enthousiasme in voor de buurt en haar bewoners. Zijn balkon grenst aan dat van Ali. Samen becommentariëren ze de buurt, houden de straat schoon, verzorgen de bloemperken en organiseren de jaarlijkse straatbarbecue.

De serie is van de hand van Heddy Honigmann. Zij kwam enkele jaren geleden wonen in Nieuw-West. De buurt die zij aantrof, leek in weinig op het negatieve beeld dat zij uit de media had gekregen. Het is een vierdelige serie, de komende drie weken volgen de overige delen, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend