Het kookpunt van Bert

Laat je op je biologische wenken bedienen! Bert Kramer gaat vandaag lekker voor je koken. In het sterrenrestaurant van Nieuw-West, Club Vlla, kookt hij ‘Hollands’ met eigenhandig verbouwde groenten, ambacht, passie en aandacht voor elk detail.

Op het menu staat:
Amuse: langzaam gegaard  ei, schuim van brandewijn en zalmkaviaar
Voorgerecht: Gazpacho aspic, met peterselie geparfumeerd ijs of sliptong fricassee, een salade van boksbaard, lamsoor en oesterblad
Hoofdgercht: gesauteerd lam, gepofte topinamboer, salade met zoete mosterd en azijn dressing en noten
Tussengerecht: warme sushi van aardappel, Hollandse groente en zeewier
Nagerecht: licht gegeleerdde crème d’cava een pittige druivenijs met boeren jongens

Het diner gaat samen met een uitgebalanceerd wijnmenu. Reserveren via de site van Vlla of via info@vlla.nl. Vanaf 19.00 uur ben je welkom bij in de Willem Roelofstraat 5-9, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend