Plakker van het jaar!

Goede voornemens? Luid dan 1 januari 2012 in met deze klapper van Plak! Neem je vrienden en zwemspullen mee naar Club Vlla en duik daar letterlijk van 11.00 tot 01.00 uur het nieuwe jaar in. Voor maar 15 euro gegarandeerd een nat pak, veel plezier en goede muziek van oa: Mirella Kroes, Prunk, Quentin van Honk, Daan Donk, Julien Simmons, Daan Groeneveld, Ferro, Alex Supertramp, KlapSandwich, Bobby Andrews, Erik Sebastiaan & Carsten.

Voor de early birds zijn er om 13.00 uur gratis uitsmijters en is er voor de rest een koek en zopie, chill hoekjes, kluisjes, kleedhokjes, een koud buitenbad en hot tubs. Binnen staat de kachel lekker aan. Een kaartje kopen doe je hier, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend