Je raakt niet uitgekeken

Kom vanavond in de Meervaart kijken naar ‘look at her look at her look at her’. Een sprookje, uitgevoerd als muziektheatervoorstelling,┬ámet de dimensie van een tragedie. Regiseur Christiaan Mooij, componiste Ivana Kis en librettist Joram Tornij hebben zich laten inspireren door ‘Princess Mammalia’ van Roald Dahl.

In dit stuk heeft de vader de touwtjes niet in handen, maar de prinses zelf. Zij wordt op haar 17e verjaardag wakker als een oogverblindend mooie vrouw. Snel merkt ze dat ze met haar schoonheid macht kan verwerven en mannen kan bespelen. Tussen haar en de absolute macht staat echter haar beminnelijke vader, de Koning. Hoe zal dit aflopen? De voorstelling begint om 20.30 uur en een kaartje reserveer je hier.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend