Zo goed als nieuw

Yes! Sla vandaag je slag en vraag snel een gratis computer aan. Wel eerst deel uit maken van een sociaal-maatschappelijke organisatie. Wat dacht je van een ambassadeurschap van Nice Nieuw-West? Ons stadsdeel stelt 250 gebruikte computers gratis beschikbaar. De computers zijn in goede staat en als je geluk hebt krijg je die van een weigerambtenaar, zo goed als nieuw dus.

De computers zijn virusvrij gemaakt door de mannen van Daadkracht in samenwerking met IT- bedrijf Scholten Awater, ze draaien als een zonnetje. Facebook, Linked in, Twitter here we come! Dien je aanvraag voor 1 februari in. Voor meer informatie en aanvragen klik je hier.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend