Masterclass van wereldklasse

Volg vandaag een muzikale masterclass op niveau. Marike Jager, singer en songwriter, geeft een workshop song writing. Ze komt vergezeld met haar band, nice! Tijdens de workshop leer je over het schrijven en verbeteren van eigen liedjes en muziek. Marike vertelt over de kunst van het zingen, spelen én performen tegelijk.

Wie weet brengt ze ook nog één van haar eigen fantastische nummers ten gehore. Wil je vast in de ‘mood’ komen kijk en luister dan eens naar de volgende filmpjes waarin Marike optreedt bij De Wereld Draait Door en zorg dat je om 14.00 uur bij de muziekschool Amsterdam, Osdorpplein 14, bent!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend