Vrijdagavond, filmavond

Cinefielen opgelet, eindelijk weer een bioscoop in Nieuw-West! Morgen kun je gratis met de hele familie een film pakken in de verwarmde tent op het Confuciusveld.

De animatiefilm ‘Verschrikkelijke Ikke’ gaat draaien om 18.30 uur en je kan er vanaf 18.00 uur en goed plekje zoeken. Popcorn en Cola horen er natuurlijk bij en zijn tegen kleine prijzen verkrijgbaar. De film is afgelopen rond 20:00 uur.

‘Verschrikkelijke Ikke’ is een animatiefilm gemaakt door de makers van Ice Age en gaat over de aandoenlijke superschurk Gru die zijn handen vol krijgt aan een drietal eigenwijze weesmeisjes. Het is een hilarische film en is geschikt voor iedereen. George Baker speelt ook zijn beroemde deuntje mee, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend