Het groene fietsbord

Wereldprimeur voor Nieuw-West!

Het allereerste groene fietsbord wordt binnenkort gemonteerd in Nieuw-West. ‘Zo wordt Nieuw-West nog groener, benadrukken we op een simpele manier dat fietsen een milieuvriendelijke bezigheid is en geven we op een positieve manier aan dat Nieuw-West hét fietsstadsdeel van Amsterdam is’, aldus stadsdeelwethouder Paulus de Wilt.

Groen staat natuurlijk ook voor veilig. Op fietspaden met dit bord mogen wel bakfietsen rijden maar geen scooters, nice!  De verwachting is dat het bord rond Pasen feestelijk wordt onthuld. Het bord is bedacht en ontwikkelt door Nice Nieuw-West, elke dag iets leuks uit Amsterdam Nieuw-West (www.nicenieuwwest.nl)

Foto (van links naar rechts): Stadsdeelwethouder Paulus de Wilt (portefeuilles Milieu, Groen, Kunst & Cultuur en Wonen & Stedelijke Vernieuwing) en Iwan Daniëls van Nice Nieuw-West bij het groene fietsbord (artist impression).

1 pingback on this post
Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend