Kijk! Het Groene Fietsenbord

Vanmiddag rond 14:30 uur gaat het gebeuren, de officiële onthulling van Het Groene Fietsenbord. Met dit speciale bord maakt Nieuw-West als eerste in Nederland in één oogopslag duidelijk dat fietsen milieuvriendelijk, goed voor de conditie én veilig is. Veilig, omdat binnenkort scooters van het groene fietspad geen gebruik mogen maken, nice!

Een speciale delegatie van GroenLinks onderleiding van Stadsdeelwethouder Paulus de Wilt vertrekt rond 14:00 uur op de fiets van het van Eesteren Museum richting Noordzijde van de Sloterplas naar de H.M. Kraaijvangerstraat. Daar wordt het bord door een speciale handeling feestelijk onthuld, jij bent daar bij van harte uitgenodigd.

Zie op onderstaande kaart waar het bord wordt onthuld, tot later!

1 reactie op dit berichtReageer ook
  1. Nu nog even opzoek naar steeksleutel 13!

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend