Voer voor stadsboeren

Hip en zin in je eigen groente te verbouwen of te tuinieren met de buurt. Spring dan even over de ring en doe vandaag inspiratie en ideeën op tijdens de open dag georganiseerd door Dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam en De Bond van Volkstuinders. Hier krijg je de goede en succesvolle voorbeelden te zien van moestuinen in de stad en leer je van 12.00 tot 18.00 uur van professionals, bewoners, woningbouwcorporaties en andere geïnteresseerden met groene vingers, nice!

Ook interessant is te weten dat de gemeente geld beschikbaar heeft, de zogenaamde groengelden, voor het gebruiksklaar maken van de grond. Heb je een wild stadslandbouwinitiatief test deze vandaag uit en scherp deze aan. Je uiteindelijke voorstel kun je tot uiterlijk 3 september via ons stadsdeel indienen.

Locatie: Akantes, Nieuwe Herengracht 95

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend