The show must go on!

Zo! dat was geen kinderachtig vuurwerk gisteren op het Sloterplas. Wij hadden ons goed opgesteld aan de Noordoever van de Sloterplas en om 22:00 uur gingen de eerste pijlen van de ponton de lucht in. En omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden hierbij een paar mooie impressies, de knallen moet je er even bij denken, nice!

2 reacties op dit berichtReageer ook
  1. Hé Iwan, ik stond om het hoekje waar jij stond. Machtig mooi, was het! Nu nog het bijbehorende sfeertje van picknickende mensen en volgend jaar met klassieke muziek eronder en dan waan ik me helemaal in de zomer aan de Côte d”Azur in Nice, maar dan gewoon Nice in Nieuw-West!

  2. Goed idee Karin, er kan zoveel meer aan de Sloterplas.

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend