BMX mee!

Wat was ik jaloers op de buurjongen die als eerste in de buurt een echte BMX had. Een gele met dikke zwarte banden! Helaas zat er voor mij geen BMX in en ben ik helaas te oud voor de BMX Zomerweken, maar ben jij tussen de 8 en 16 jaar dan kun je de hele week BMX’en tijdens de BMX Zomerweken.

Vier dagen lang komen alle ins en outs van het BMX-en aan bod onder leiding van  professionele begeleiding. Zo leer je bijvoorbeeld over de onderhoud van de fiets, wordt er uiteraard veel geBMX-ed en wordt er lekker gebarbecued. Heb je geen eigen fiets en beschermmateriaal dan kun je dat huren. Vanzelfsprekend is de helm verplicht. Vandaag start de eerste week, vanaf 27 augustus wordt er nog een BMX week gehouden, nice!

Meer informatie via Griffioen Outdoor

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend