De groene Nieuw-Wester


Nieuw-West kent steeds meer feelgoodplekken in het groen. Maar laten we vooral de oude niet vergeten! Ons Buiten aan de Nieuwe Meer is een van de oudste volkstuinparken, ouder dan ons 60- jarige stadsdeel zelf.


Het prachtige park verbindt de oude Amsterdammers met tweeverdieners die nieuwerwetse zaken als natuurlijk tuinieren introduceerden. Kinderen trekken zich van deze verschillen weinig aan, zij beleven er al bijna een eeuw een tijdloze jeugd, nice!

Deze week is het feest vanwege het 90-jarige jubileum. Vanmiddag worden er pizza’s gebakken en vanavond is er vanaf 22 uur Karaoke avond. En wie zoveel Amsterdamse gezelligheid niet wil missen kan zich a.s. zaterdag inschrijven als aspirantlid, zie http://www.ons-buiten.nl/

Tip: voor een leuke wandelroute klik je hier

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend