De Canon van Nieuw-West

De vakantie is vandaag echt over in Nieuw-West. Iedereen weer aan het werk, alle kinderen weer naar school. Prima timing voor een geschiedenisles. En hoe doe je dat beter dan met een canon van belangrijke gebeurtenissen. De les van vandaag gaat over de Canon van Nieuw-West. Bijna 60 jaar geleden ontstaan. Voldoende historie dus over interessante gebouwen, objecten, mensen, gebeurtenissen, sportprestaties, verenigingen, kunst of andere hoogtepunten.

Help mee en vul aan
Help mee de canon aan te vullen door nieuwe onderwerpen  aan te melden. Dat kun je eenvoudig doen door het op onze  facebookpagina of via info@nicenieuwwest.nl aan te melden. Geef daarbij ook het jaartal aan.  Je kunt je bijdrage ook twitteren naar @nicenieuwwest met #CanonNW. Wij hebben vast de FoodNight op het canon vermeld. Gisteren voor het eerst succesvol georganiseerd in Nieuw-West.

We zijn benieuwd hoe de Canon er uiteindelijk uitgaat zien. Er staan nu nog veel te weinig gebeurtenissen op dus graaf ‘ns in je geheugen en kom door met leuke hoogtepunten, nice!

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend