Hoera, Nieuw-West 60 jaar!

Zo, vanaf vandaag zit heel Nieuw-West op de eerste rang. En dat maar liefst 60 weken lang! Vanmiddag start Nieuw-West Open met de voorstelling Invisible gespeeld door Urban Myth. Nieuw West Open viert gedurende 60 weken het 60 jaar bestaan van de Westelijke Tuinsteden.Dat betekent 60 weken lang activiteiten, eye-openers en positieve energie. Nice! Om 14.30 uur vindt de officiële opening van Nieuw-West Open plaats in de Shoperade Osdorpplein.

Over Invisible
Invisible speelt zich af tussen het winkelend publiek op het Osdorpplein. Als toeschouwer volg je de voorstelling via koptelefoons vanaf een flatgebouw uitkijkend op het Osdorpplein. De acteurs bewegen zich tussen het winkelen publiek. Als je niet naar de voorstelling gaat, maar er voor kiest te shoppen ben je bij deze dus ook gewaarschuwd! Invisible gaat over de `onzichtbaren’ van de stad? Wie zijn dat?

De eerste voorstelling is om 13.00 uur en de tweede om 16.00. Wil je de voorstelling zien zorg dan dat je uiterlijk een half uur voor de voorstelling bij De Meervaart aanwezig bent. Kaarten kosten € 9,-,. Als je een stadspas hebt slechts € 3,-.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend