Doe, voel & proef

Morgen start het eco festival ‘Landen’ bij de Oeverlanden. Vanaf vrijdag 16.00 uur tot zondag 20.00 uur kun je er van alles doen, voelen, proeven en meer. Dichters, muzikanten, onderzoekers en kunstenaars laten zich door de natuur van de Oeverlanden inspireren. En je laat je zelf natuurlijk inspireren, nice!

Ga bijvoorbeeld steentjes keilen, zweten in een drijvende suana, zelf papier maken van koeienpoep  of meedoen met een audiotour. Zorg dat DJ Battery Low stroom heeft door op de pedalen te klimmen zodat hij plaatjes kan draaien. Als je niet bekend bent met steentjes keilen dan leert topkeiler Mads Vind Ludvigsen je graag de fijne kneepjes. Er is volop lekkers te verkrijgen, wat te denken bijvoorbeeld van kroketten gemaakt van Schipholganzen, ‘my little pony’ burgers of biologische bier.

Je kunt ook leren hoe je zelf in de natuur van de Oeverlanden een maaltje kunt verzamelen. Ben je een echte ‘outdoor-type’ dan kun je zelfs je tent meebrengen of één van de ecotel kamers huren die in het park zijn in gericht. Het schijnt mooi weer te worden dit weekend, dus trek er op uit! Wil je meer weten surf naar www.ecofestivallanden.nl.

1 pingback on this post
Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend