Update #Notweg

Goed nieuws! Vandaag is er in Den Haag in het gebouw van de 2e kamer een rondetafelgesprek. Partijen zoals SP, GL, D’66, CU, PVDA, PVDD en 50+ gaan in gesprek met de vluchtelingen van de Notweg.

Voorafgaand aan dit gesprek hebben de Betrokken Bewoners onderstaande petitie met handtekeningen inclusief de tweede brief aan Burgemeester van der Laan gestuurd naar de minister van Immigratie en Asiel en naar de betrokken leden van de Tweede Kamer. Het rondetafelgesprek van vandaag is een opmaat naar het komend debat over de situatie van vluchtelingen in Nederland. Wanneer die gehouden wordt is nog niet bekend.

Ondertussen tikt de tijd wel door, staan er weer koude nachten voor de deur en blijven de Betrokken Burgers bezorgt  over de situatie. Blijf dus de mensen aan de Notweg helpen en steunen, dat doen er gelukkig heel veel, teken de petitie en bedankt voor je steun.

Stop Notweg Nu!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend