Swingring #6 in de steigers!

Nice Nieuw-West Swingring
Afgelopen zaterdag was de alweer de vijfde editie van Swing buiten de Ring. Deze speciale editie vond plaats in flatgebouw Westereind AKA de Hunkerbunker, één van de rijksmonumenten in Nieuw-West. De goedbezochte borrel werd vooraf gegaan door een rondleiding door de vrijgezellenflat aan de Harry Koningsbergerstraat, en kreeg een vervolg bij Cream Club, de culturele broedplaats aan de Henk Hienschstraat. Hier kun je de foto’s bewonderen.

Over de lokatie voor de volgende editie van Swing buiten de Ring werd vol enthousiasme getwitterd en gefacebooked. Zo werd zichtbaar dat er een groot reservoir aan bijzondere plekken is in Nieuw-West. Om het enthousiasme te stroomlijnen hebben we een facebookpagina aangemaakt waar we jullie allemaal uitnodigen om je wensen te deponeren en te bespreken. Hotel Buiten werd eensgezind als favoriet bestempeld voor de zesde editie, de Buitenbaas schreef alvast een reservering in de agenda voor zaterdag 24 november.

Alle informatie over Swing buiten de Ring, over dat grote reservoir aan bijzondere plekken én over alles wat er aan leuks te doen is in Nieuw-West vind je natuurlijk ook elke dag op je aller-eigenste website, twitter en facebook van Nice Nieuw-West, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend