Vintage VLLA

Geld moet rollen, ook op zondag. Sla dus snel je slag vandaag bij VLLA tijdens de minimarket voordat je genivelleerd bent en we allemaal het zelfde zijn. Voor onderscheidende kunst, vintage mode, fotografie, juwelen, design, beauty & live bands ben je vanaf 13:00 van harte welkom, nice!

Deelnemers Mini Market

VINTIT
Vintage meubels. Vintit is een creatief warenhuis, waar vintage, design en kunst samenkomen.
www.vintit.com
www.facebook.com/Vintit

TAS-KA
Bij winkel annex designstudio TAS-KA uit Den Haag van Jantien Baas en Hester Worst, kun je rondsnuffelen tussen hun eigen 100% Nederlandse TAS-KA collectie, en spullen van andere designers: speelse tote-bags, portemonneetjes, fraai ontworpen opschrijfboekjes waar je mee gezien mag worden, katoenen mutsen (van ieder is er maar 1 gemaakt), pencil cases, make up bags, porseleinen ‘brooches’ en kettingen.
www.collectedbytas-ka.com
www.facebook.com/ontwerpburo.taska

ROSA ROSA’S
Rosa neemt een arsenaal aan vintage handschoentjes, sjaaltjes, sieraden en zonnebrillen mee en een reeks vintage kledij pronkstukken you don’t wanna miss!
www.facebook.com/pages/Rosa-Rosas/104479572923908

DIEUWERTJE TROMP
Oorbellen design

GOODOLDFASHION
Vintage kleding en hairstyling.
Je haardos back to fashion geknipt voor 2 tientjes!
www.goodoldfashion.nl

ALTERMODERN
ALTER-MODERN is an Amsterdam based 20th Century Vintage & Designer fashion store by 2 fashion collectors. They bring you 50’s dresses, 60’s & 70’s nostalgia, 80’s statement pieces and 90’s outrage.
www.facebook.com/pages/Alter-modern/122468751196046

MANON MEIJERMAN & CHANTAL LABREE’S VINTAGE WALK-IN CLOSET
Manon en Chantal struinen stad en land af en doen een greep uit hun ruime vintage fashion collectie in hun walk-in closet. Verwacht veel stylish 60’s, 70’s en 80’s jurkjes, tassen en schoenen waar je direct mee kunt gaan clubben!

MELANIE ZANDWIJK PHOTOGRAPHY
Een funky profile pic voor Facebook in jouw style! Misschien wel met een catchy must have die je hebt gekocht op de VLLA mini markt? ”yes we can”, Melanie Zandwijk Photography loopt rond om dat toffe plaatje te creëren.
http://www.facebook.com/MelanieZandwijkPhotography

LEKKERS VAN DE BAKMADAM!
Lekker beppen met delicious sweets & high tea, heerlijke scones, taartpunten, gebakjes en muffins van Vivian en Leoni. Geserveerd op nostalgisch servies.
www.debakmadam.nl

Muziek

13:00 – 19:00 uur: r.i.t.m.
r.i.t.m draait deze keer geen techhouse, maar een verrassend vintage repertoire! Hij neemt je mee naar het hippe verleden met vintage & retro tunes. Van Jazz en country naar Disco en ’80 pop. En als de billetjes niet stil kunnen zitten gooien we een hedendaagse dansdeuntje op de hete plaat zo nu en dan.

16:00 uur: DE KLIK (LIVE, akoestisch)
DE KLIK wordt vaak vergeleken met Spinvis omdat de Nederlandstalige teksten breekbaar en/of absurd zijn. Het voornamelijk Nederlandstalige repertoire van De Klik wordt vaak driestemmig uitgevoerd. De Engelstalige nummers vinden hun wortels in de punkmuziek (eerste golf).

Gertjan van Kasteel: gitaar en zang
Borre Diesbergen: gitaar en zang
Eline Visser: basgitaar en zang
Ralph Dirksen: percussie

18:00 uur: FALL OUT FIVE (LIVE)
Fall Out Five is voortgekomen uit De Klik omdat Borre Diesbergen naast de akoestische Klik behoefte had aan een elektrische band. Deze zomer trad FALL OUT FIVE voor het eerst op tijdens het festival ‘Hustock’ in Hustad, Noorwegen. Inmiddels zijn ze met een tour bezig door heel Nederland. Mensen vergelijken de muziek met Talking Heads of de oude Police. In ieder geval spelen ze hard en strak!

Borre Diesbergen: zang
Daan Franken: gitaar
Johan Fredrik Wold: gitaar
Eline Visser: basgitaar en backing vocals
Ralph Dirksen: drums

www.fallout5.nl
www.facebook.com/fall.outfive
www.youtube.com/watch?v=PO-LJ2T7V_s

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend