Verslag Swing buiten de Ring Kroegentocht

Door: Esther Tienstra

1e Swing buiten de Ring Kroegentocht,
meer dan nice!

Zaterdag 24 November was het dan zover, de eerste Swing buiten de Ring kroegentocht! Op de fiets door nachtelijk Nieuw West om te ontdekken wat “het Berlijn van Amsterdam” te bieden heeft. De avond begon bij het knusse Hotel Buiten. Waar iedereen onder het genot van live muziek en een knetterende haard kon genieten van z’n drankje en kennis kon maken met alle Nice Nieuw Westers.

Na Hotel Buiten trokken we de stoute schoenen aan en vervolgde we onze avond bij Café Zomerlust aan de Vlugtlaan. Dankzij de bittergarnituur en het warme onthaal van Omar kon de avond al niet meer stuk!

Hoe gevarieerd Nieuw-West is liet de sprong van Zomerlust naar de Skybar Floor 17 zien. Alleen al de lift was hier een avontuur.

Onder begeleiding van DJ’s en drankjes konden we hier genieten van een mooi uitzicht over Nieuw West, nice!!!

De avond werd in Kleine Nachtwacht afgesloten met een goede borrel en een pool training en ging het feest door tot in de kleine uurtjes

Zoals deze kroegentocht heeft bewezen heeft Nieuw West ook in de nacht veel te bieden en hebben we nog lang niet alles ontdekt. Er beloofd ook zeker een vervolg van deze kroegentocht te komen, nice!

Voor meer foto’s zie de facebookpagina

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend