Mooiste Kerstboom Nieuw-West 2012

Door: de kerstman

Ho, ho, ho, hier is die dan de langverwachte uitslag van de mooiste kerstboom van Nieuw-West. Trend voor dit jaar was dat ik alternatieve bomen hebben gezien van divers materiaal en dat er onder de rijk versierde boom ook allerlei taferelen afspeelden. Denk daarbij aan cadeaus, sneeuwlandschap of een ‘cars’ kerststal. Proberen de jury en mij over te halen door het zingen van een mooi kerstliedje is ook wellicht de voorloper van een nieuwe trend die we volgend jaar graag weer zien en horen, nice!

Vandaar dat ik en de jury unaniem de familie Josso, met een mooie hoofdrol voor Kyara, de hoofdprijs voor mooiste kerstboom van Nieuw-West 2013 hebben gewonnen. Vanuit Lapland van harte gefeliciteerd en ik zorg dat de prijs snel bij jullie wordt bezorgd.

Voor de kerstfeest groet van Kyara klik je op de foto.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend