Wat doen die lui?

Het jaar is al bijna 2 weken oud. Tijd om te proosten op de goede voornemens en op ons stadsdeel. Vanmiddag nodigt stichting Eigenwijks bewoners uit voor een nieuwjaarborrel in de foyer van de Meervaart vanaf 16.00 uur. Stichting Eigenwijks is de grootste bewonersorganisatie van Amsterdam Nieuw West.

Met veel actieve bewoners bouwen zij aan sociale netwerken in de buurt dwars door alle geloofs- en levensovertuigingen, achtergronden en geaardheden heen. Dat vinden wij nice! Tijdens de borrel zal Eigenwijks vertellen over de werkzaamheden en plannen van de stichting maar nodigt bewoners ook vooral uit zelf met ideeën en plannen te komen. Alles mag en niets hoeft en dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend