Fijne buurtgenoten

Over buurtgenoot Hugo Hoes werd onlangs bekend dat zijn boek beter verkoopt dan die van James Joyce en Aristoles. Vanavond leest hij ter gelegenheid van de nieuwjaarsborrel van Creamclub op de Henk Hienschstraat 40 het verhaal ‘De Kappenbulten’ voor, dat de basis vormde voor zijn bestseller Fijne Familie.

Daarna kun je kijken naar zijn keuzefilm De Helaasheid der Dingen, naar de gelijknamige roman van Dimitri Verhulst. De film is een autobiografisch verhaal over opgroeien met een dronkenlap van een vader en drie even zatte ooms in het Vlaamse gat Reetveerdegem. Om 20.00 uur begint de borrel, om 20.45 uur begint Hugo met voorlezen. Nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend