Nieuw! HW10 on the go, presenteert: 16 Mammals

Nieuw op Nice: elke week stellen wij een huurder van HW10 aan jullie voor. Dat belooft interessant te worden want aan creativiteit hier in Nieuw-West geen gebrek, nice!.

porcelijn_1355225259_600

De vuurdoop: 16 Mammals van Rick Porcelijn

Creatie en implementatie voor retail- en productontwerp
Niets heerlijkers dan het bedenken van een mooi idee voor een product. Wat je nodig hebt voor succesvolle productontwikkeling is inzicht in zes essentiële vragen. Door te starten met het inzicht in deze vragen, zorg je ervoor dat het product niet alleen aan een paar, maar aan àlle randvoorwaarden van je checklist voldoet. Bij al deze vragen helpt Rick. Met overzicht over het gehele proces en met de benodigde experts.

16 Mammals staat voor de metafoor van hoe zoogdieren zijn aangepast aan de wensen en behoeftes van de mens: van de 5.702 zoogdieren wereldwijd, voldoen slechts 16 grote zoogdieren aan àlle eisen om door de mens gedomesticeerd te worden: inzicht in de essentiële vragen vormt de basis om een mooi idee met succes uit te voeren. 16 Mammals heeft haar talenten al laten werken voor onder meer Albert Heijn, Unilever, NS retail, Gispen en EasyWalker.

Heb je als bedrijf ondersteuning nodig met het uitwerken van een idee naar een succesvol product, 16 Mammals helpt graag.  Neem contact op met rick@porcelijn.com of 0648172714.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend