Zoink, zoink, zoink

Ben jij de Willem Tel van Nieuw-West? Ga dan proefboogschieten op het NK Handboog schieten in Sportcentrum Ookmeer. Kinderen kunnen kennismaken met het HitMiss4All en ben je volwassen dan mag je met echte pijlen schieten. Wie weet sta jij er dan in de komende jaren zelf ook nog eens om mee te doen aan een NK, nice!

schieten

Uitgeschoten? dan kun je ook nog kijken naar de spannende poulewedstrijden. De top van de nederlandse topsporters doet mee, waaronder Rick van der Ven. De toegang is gratis en je bent vanaf 10:30 uur welkom om de voorrondes te kijken of om zelf een boog te schieten. De finales zijn om 13.30 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 16:15.

Locatie: Sportcentrum Ookmeer
Dr. Meurerlaan 7, 1067 SM Amsterdam
Website www.nk-handboog2013.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend