Nablijven!

SKETS_slootermeerschool1Vandaag gaan we terug naar school met het Van Eesterenmuseum. De Slotermeerschool is een een van de mooie naoorlogse scholen van Nieuw West. Architecten Laura Favata en Leonardo Kappel van het Architectenbureau Skets geven in en om de Slootermeerschool een toelichting op de fraaie uitbreiding en nieuwe vleugel van deze zogenaamde ‘Burgemeesterschool’.

Start en inloop vanaf 13.30 bij het Van Eesterenmuseum, kijk voor meer informatie op de website, nice! Lukt het je vandaag niet maar wel leergierig en geïnteresseerd in architectuur meld je dan aan voor de cursus Architectuurgeschiedenis Van Cuypers tot Koolhaas.

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2020 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend