’n Koffer vol verhalen

Koffer

Vaak staan op Nice Nieuw-West heel veel ‘feel good’ verhalen. Zo ook dit stukje. Hier zit echter een serieuze kant aan die alle aandacht nodig heeft.

Sinds kort is er voor ouders van kinderen met autisme ook een adres in Nieuw-West waar zij terecht kunnen:

MVS Begeleiding: Meedenken, Voelen, Samenwerken

Opgezet door Marina Veerman – Svetlakova, specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Zij geeft advies en begeleiding aan ouders en tevens ontwikkelt zij speciale cursussen en speciale projecten voor kinderen en ouders. De Koffer Verhalen is daar één van.

Vanaf vandaag 4 maart begint zij met Koffer Verhalen. Juf Mandi Hoogland komt langs met haar kinderverhalen in koffertjes. Mandi geeft ongeveer elke drie weken een prachtige theatervoorstelling met mooie zelfgemaakte poppen. Kinderen zijn hierbij van harte welkom samen met hun ouders! De verhalen kunnen na de voorstelling nagespeeld en besproken worden. Naar aanleiding van het vertelde verhaal gaat juf Michal Efron nog twee à drie keer met de kinderen aan de slag. Zij gaat samen met de kinderen de verhalen met kleur, papier, klei, vilt enzovoorts uitwerken. Heb je interesse? Neem contact op met Marina.

Dit is wat je noemt seriously nice!

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend