Cursus ‘voor moeders van….’

Vorige week berichtten wij over MVS Begeleiding, voor ouders van kinderen met autisme. Speciaal voor deze moeders is er op de dinsdagavond de cursus ‘voor Moeders van…’. De cursus vindt plaats in Het Anker op de Jacques Veltmanstraat 427, aanvang 20:00 uur. Om de week krijgen de moeders Qigong lessen van Mijanou Latul-Ing. Qigong is een onderdeel van de Chinese leer om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren, nice!

Qi-Gong

De week daarna varieert, van een lezing tot tekenen of schetsen. Voor morgenavond 12 maart staat gastspreker Anita Speelman op het programma. Zelf moeder van een zoontje met autisme, zal Anita dieper ingaan op dit onderwerp en vertellen over “Omgaan met Grenzen”. Aanvang 19:30 uur.

gastspreker

Klik hier voor een impressie van de afgelopen bijeenkomsten.

Behoor jij tot deze speciale groep moeders en wil je graag meedoen? Mooi zo, want hoe meer moeders wij kunnen bereiken, hoe nicer! Neem contact op met Marina, marina@mvsbegeleiding.nl en geef je nog op voor morgen!!

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend