Groen is te doen

bsh

Het Blue Square Hotel heeft het milieu hoog in het vaandel. Alhoewel de kleur van het hotel knalblauw is, is de instelling groen. En dat merk je al bij binnenkomst. De verschillende awards die het hotel heeft gewonnen, zoals de Green Key award hangt bij de balie. Maar ook de hotelkamers ademen duurzaamheid uit. Denk alleen al aan de fair trade producten.

Ook dingen zij dit jaar mee voor de DAM prijs. Volgens Ipek Gonzalez, assistent manager, is ‘groen te doen’. Met een klein beetje extra inzet is al ontzettend veel te bereiken voor een beter milieu, zonder dat het invloed heeft op onze kosten. Ben jij ook milieubewust en een groene ondernemer te Nieuw-West en wil je meedingen naar de DAMprijs 2013? Schrijf je dan in op www.amsterdam.nl/damprijs, nice!

20130321_131424

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend