Fiat voor Meldpunt voor leuke dingen

Onze eerste en enige echte Meldpunt Nice Nieuw-West gaat aanstaande maandag open en van start. Lees hier het officiële persbericht en uitnodiging, nice!

Fiat voor Meldpunt voor leuke dingen
Maandag heeft stadsdeelwethouder Paulus de Wilt fiat gegeven voor het eerste Meldpunt Nice Nieuw-West. Met een mooi bedrag van een gulle sponsor is dit positieve initiatief mede mogelijk gemaakt. “Met het eerste meldpunt is nu iedere Nieuw-Wester in de gelegenheid om Nice Nieuw-West op de hoogte te brengen van de leuke dingen en activiteiten in Nieuw-West. Een uitkomst en ideaal voor buurtgenoten zonder internet, email of facebook”, aldus Paulus de Wilt. Zij kunnen, eventueel anoniem, hun tip nu gewoon via een brief of kaartje via het meldpunt aan ons doorgeven vult Iwan Daniëls enthousiast aan. De initiatiefnemers van Nice Nieuw-West en het stadsdeel hopen dat het meldpunt overspoeld wordt met leuke tips en nodigen je bij deze van harte uit voor de opening.

Feestelijke opening 2e paasdag
Het eerste meldpunt wordt volgende week maandag op 2e paasdag om 13:00 met een speciale handeling door de stadsdeelwethouder feestelijk geopend. De opening vindt plaats bij Hotel Buiten aan de Sloterplas. Iedereen uit Nieuw-West is daarbij van harte welkom. Je kunt je via info@nicenieuwwest.nl aanmelden.

Locatie: Hotel Buiten, vlakbij Th.J. Lammerslaan 1

Nice_Paulus_de-Wilt_&_Iwan_Daniels_low

Vlnr: Stadsdeelwethouder Paulus de Wilt & Iwan Daniëls van Nice Nieuw-West

 

 

Meldpunt

Logo Meldpunt Nice Nieuw-West

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend