Whoohoo! De Chekkers is uit

Chekkers_Mei_2013_2

135.000 keer in de bus
Deze week is in heel Nieuw-West de Chekkers verspreid. Getipt door onze buurtgenoten zijn we deze eerste keer een aantal winkeliers en speciaalzaken afgegaan om te kijken wat deze voor winkelend Nieuw-West in petto hadden. Met de pen en fotograaf Rufus de Vries in de aanslag hebben we een grand tour gedaan en als het goed is heb je het resultaat inmiddels in de bus gekregen.

Gastvrije ondernemers
De ondernemende Nieuw-Wester zagen ons graag verschijnen, vertelden met passie wat ze aan de man of vrouw brachten en zijn positief over dit initiatief. We kregen van al die gastvrijheid ook een goed gevoel, zelfs een loempia bij Asian Delight en een volle mailbox van mogelijke nieuwe kandidaatondernemers die zich aandienen voor een eventuele tweede uitgave, nice!

Ook over de ring
Chekkers is niet exclusief voor Nieuw-West maar springt ook graag over de ring om meer Amterdammers op de hoogte te brengen van de specialiteiten van Nieuw-West. Volgende week krijgen zo’n 70.000 huishoudens binnen de ring de speciale Chekkers uitgave op de deurmat, ook nice!

Over Chekkers
We hebben deze Chekkers uitgave gemaakt in samenwerking met Stadsdeel Nieuw-West en binnenkort publiceren we nog meer mooie foto’s en informatie over deze bijzondere winkeliers.

Chekkers_Mei_2013_1

Chekkers_Mei_2013_3

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend