Vrijkaartjes voor de vrijheid

Karsu

Zo, dat is aardig. 5 x 2 vrijkaartjes in onze meldpuntbus voor leuke dingen van de VVD fractie Nieuw-West voor een feestelijke avond op 21 juni in de Meervaart. Die delen we natuurlijk graag aan je uit want ze hebben Karsu Dönmez, Frits Bolkenstein en Robbert Jan Proos geritseld voor een optreden, een lezing en cabaret. Klinkt goed en de avond van de grenzeloze vrijheid sluit af met een borrel en DJ Michael.

Vrijkaartjes winnen
Wil je het optreden van Karsu Dönmez of lezing van Frits Bolkenstein meemaken, beantwoord dan de volgende vraag: Hoe heet het laatste album van Karsu Dönmez? Het goede antwoord stuur je naar info@nicenieuwwest.nl ovv grenzeloze vrijheid. Onder de goede inzendingen verloten we de vrijkaartjes. Je kunt het antwoord tot 19 juni insturen, veel succes!
Frits_Bolkestein

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend