Een beetje vreemd maar wel lekker

asiandelight1

Je vindt het te gek of je vindt het helemaal niets, de Shoperade op het Osdorpplein. Eerlijk gezegd liep ik er steevast ook met een boog om heen maar dat verdient deze overdekte mini ‘Beverwijkse bazaar’ niet. Met zijn pluriforme winkels en eettentjes is er veel te zien en te halen.

Ga voor een loempia
Ook is het een veelkleurige plek om even te zitten en te snacken. Dat kan je natuurlijk ook bij de MC Donalds doen maar is minder origineel. Ik ging voor een loempia bij Asian Delight, de gezellig drukke toko bij de zij-ingang van de Shoperade. Een Rames Rendang of Rames Ajam Rica kun je hier ook (af)halen. Gewoon eens een keer proberen die Shoperade en die loempia of Rames Rendang natuurlijk, nice!

Locatie: Asian Delight, Shoperade, Osdorpplein 669
http://www.iens.nl/restaurant/23887/amsterdam-asian-delight

shoperade2
shoperade1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend