Ruil je oogst

Legio nieuwe moestuinen zijn er het afgelopen jaar voorbij gekomen op Nice Nieuw West en ook in privésferen wordt lustig verbouwd. Maar wat doe je met al die oogst als je niet dagenlang gerechten met courgette, spinazie of frambozen wil eten en de voorraadkast van je vrienden en familie al rijkelijk gevuld? Ruilen!

Op Groenteruilen.nl kun je jezelf en je oogst op de kaart zetten, en iemand in de buurt zoeken met wie je zou willen ruilen. Gratis, lekker en gemakkelijk. Groente Ruilen is aangesloten bij Foodguerilla, een beweging die initatieven van bevlogen mensen op het gebied van duurzaam, eerlijk voedsel wil verbinden. Vinden wij nice!

BGNW_flyer_a6_Moestuin_see_you

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend