Een tipje van de Popup Picknick sluier….

Je bent natuurlijk heeeel nieuwsgierig wat we verder gaan doen tijdens de Popup Picknick op 32 augustus. Zo nieuwsgierig dat je haast niet meer kan slapen…welnu, om je niet langer in zo veel spanning te houden, lichten we vandaag een tipje van de sluier (nice)!

Speciaal voor Popup Picknick, en onder het mom van ‘niets is leuker dan samen yoga doen!’, geeft Yolanda van Welij van Yoga Nieuw-West een workshop partneryoga voor jong en oud. Dit betekent samen spelen met de yoga houdingen voor meer plezier, verbinding en (zelf)vertrouwen. Maak samen je leukste, favoriete of mooiste yoga houding en leg deze vast op een foto, om deze nooit meer te vergeten. Zo leer je ook die knappe buur die je niet durfde uit te nodigen toch eindelijk eens beter kennen! Heb je een matje? Neem die mee, picknick kleed is ook goed! Zorg dat je makkelijk zittende of bewegingskleding aan hebt.

Kijk hier wie zich allemaal hebben aangemeld voor de Popup Picknick. Tot de 32ste!

yoga-pose-partner-acro-yoga-3147-2

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend