Open broedplaats

Vandaag nog geen plannen? Ga dan naar de open atelierdag bij 1800 Roeden. Er is genoeg te zien en te doen op deze voormalige munitieopslagplaats van de Stelling van Amsterdam. Een expositie met werk van de kunstenaars en andere creatieven zowel binnen als in de tuin, leuke workshops voor de kids en muziek.

Roeden Night Live
Zo’n leuke dag eindig je natuurlijk met een borrel en/of BBQ. Daarna dan nog niet uitgekeken en naar huis, schuif dan om 21.30 aan in het amfitheater voor een filmvertoning en tot slot vanaf 23.00 uur Roeden Night Live met vuur, nice!

Kijk voor het volledig programma op www.1800roeden.nl

Locatie: Joris van den Berghweg 101-113 1067HP Amsterdam

bg_02

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend