100 jaar goed volk

GroteFoto-X4YPK3WI-G

Goed volk mag vandaag met Erik Swiertstra mee op fietsexcursie naar het eeuwfeest van het Bijenpark. Gisteren was hij nog aan boord van de bootexcursie van Nieuw West naar Noord, vandaag neemt hij je graag mee op de fiets naar het Nieuwe Bijenpark aan de Schimmelpenninck van der Oyeweg in de Tuinen van West, nabij Oud-Osdorp. Daar vertellen ze je alles over het bijenvolk, over kruisbestuiving en andere wetenswaardigheden.

Ivo de Wijs
Ook zijn er diverse jubileumactiviteiten, is Ivo de Wijs van de partij en kun je je oog laten gaan over de mooie tuinen van het park. De Amsterdamse Vereniging ter Bevordering van de Bijenteelt is al 100 jaar actief om de bijeenteelt te promoten. Dat dat hard nodig is weten we allemaal.  Erik vertrekt om 13.00 uur met de fiets bij Café Oostoever aan de Sloterplas richting het Bijenpark. Je hoeft je niet aan te melden en de deelname is gratis. Nice, zorg er voor dat je op tijd bent.

nederland_1.afscheid_ivo_de_wijs

Locatie
Zelf afreizen kan natuurlijk richting de Tuinen van West kan natuurlijk ook. Het Nieuwe Bijenpark bevindt zich aan de Baron Schimmelpenninck van der Oyeweg 4, 1067 HV te Amsterdam. Je bent welkom tussen 12.oo en 165.oo Voor meer info zie ook www.bijenpark.nl.

Links
http://www.bijenpark.nl
wikikids.wiki.kennisnet.nl/Bijen

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend