Meet the masters

Scan 16 Cornelis van Eesteren met een groep studenten tijdens de lessen in Weimar tussen 1927 en 1930

Wil je weten hoe het was om voor of met Cornelis van Eesteren te werken? Ga dan donderdag 14 november naar het Van Eesterengesprek #28. Onder leiding van stedenbouwkundige Maurits de Hoog ga je in gesprek met oud-studenten van Van Eesteren: Gerrit Oorthuys (fotograaf), Klaas Visser (architect), Max van den Berg (stedenbouwkundige) en Pieter de Gier (stedenbouwkundige). En met personen die hem in het kader van een publicatie uitgebreid persoonlijk een aantal keren hebben gesproken: Franziska Bollerey (hoogleraar architectuur en stedenbouwgeschiedenis), Vincent van Rossem (hoogleraararchitectuur en stedenbouwgeschiedenis) en Zef Hemel (planoloog/stedenbouwkundige gemeente Amsterdam), nice!

Aanmelden/Locatie
Je bent vanaf 19:30 uur welkom in het Van Eesterenmuseum op de Vlugtlaan 125. Deelnemen kost €5,- (alleen pinnen, incl. koffie/thee) en je aanmelden doe je via aanmelden@vaneesterenmuseum.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend