Hup Sylvia!

3-PERSFOTO-HOKJESGEEST-1024x1024

Vandaag op de Dag van de Tolerantie gaan we Nieuw-Wester Sylvia Wardenaar aanmoedigen met het binnen halen van de titel Ambassadeur van de Verdraagzaamheid. Zij is één van de genomineerden voor deze mooie en landelijke titel uitgereikt door het Paleis van de Verdraagzaamheid. Na twee uitreikingen in Nieuw-West, Het Paleis heeft zijn oorsprong in Nieuw-West, wordt dit jaar de prijs uitgereikt vanaf 15:30 uur in het Nest te Amstelveen, nice!

Over Sylvia en haar Hokjesgeest
Sylvia Wardenaar is theatermaakster. Voor kinderen van acht en ouder maakte ze het programma Hokjesgeest, een interactieve kindercabaretvoorstelling over een gevaarlijk spook (in hokjes denken en hoe gevaarlijk dat kan zijn). Een voorstelling over zwart en wit, waar en niet waar. Over geloof en recht op vrije meningsuiting. Over oorlog, vrede en dodenherdenking. Over dictatuur, censuur en leven achter een kast. Over shoarma op je pizza en stamppot met haring. Over kuiltjes jus in de couscous en roti met een kroket. En vooral over dat abnormaal zijn heel normaal is. ‘Kijk uit voor de hokjesgeest!!’ Dit najaar speelt zij in Amsterdam Nieuw-West 8 x Hokjesgeest, van kloof naar dialoog. Een speciaal project waarbij ouderen en jongeren samen de voorstelling bekijken en vervolgens in dialoog gaan. Dit alles om buurtbewoners dichter tot elkaar te brengen.

Locatie
NEST Amstelveen
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend