Reserveer Nieuw West

In april van dit jaar begon het. Planoloog en kaartenfreak Hélène de Bruine gooide een foto op Facebook van een dekbed met haar kantoor erop en verzuchtte dat dat niet de beste manier was om aan nachtrust te komen. Om vervolgens te opperen dat een overtrek van Nieuw West het veel beter zou doen. Iwan Daniëls zag er de humor wel van in en stuurde Hélène de volgende dag een plaatje van hoe dat eruit zou kunnen zien. Toen er eenmaal beeldmateriaal was ontwikkelde de grap zich in een hoog tempo tot een ware rage. Iwan haastte zich op veler verzoek om van alle Amsterdamse stadsdelen impressies te maken, en de voorbestellingen stroomden binnen.

Nice_Stadsdelen_CollectieInmiddels is het november en kun je de Grachtengordelversie kado doen. De overige stadsdelen gaan in productie zodra er 500 bestellingen zijn. Nieuw West staat inmiddels op plek 3. Dat moet natuurlijk beter kunnen, voor de plek waar het allemaal begon. Toen Iwan een nachtje sliep over Hélène’s wilde idee voor dekbedhoezen leidde dat tot Locodomo. Het zou dus maar zo kunnen dat ook jij al slapend lichtende inzichten opdoet onder de vruchtbare grond van Nieuw West. Haast je dus naar Locodomo.nl en reserveer het grootste en groenste stadsdeel snel naar de toppositie. Nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend