Laat de zon maar komen

koggeschip
Kom vanavond in Coffeemania 15% korting vangen voor zonnepanelen op je huis, appartementencomplex of de hele straat. Vanavond van 19.30 tot 21.00 uur krijg je uitleg, advies, informatie en hulp  van professionals en bewoners hoe je deze zonnige subsidie het beste kunt aanvragen en indienen.

Aanvragen tot en met 2 maart
In Nieuw-West hebben al 250 bewoners zonnepanelen op hun dak geïnstalleerd met behulp van subsidie. Heb je een eigen woning en wil je graag uw eigen duurzame energie opwekken én geld besparen? Vraag dan tot met 2 maart 2014 de subsidie voor zonnepanelen aan.

Meer info 
Kijk op www.amsterdam.nl/zonxl voor de procedure en alle informatie over de subsidieregelingen.

Foto: zonnepanelen op het dak van basisschool Het Koggeschip

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend