Vintage, wensen ruilen en een zeepkist!

Door Peter Both.

Generation City staat vrijdag op een mini-markt! Huis van de Wijk en VLLA/Remark/Villa Beehive hebben de krachten gebundeld voor een voorjaarsfeest voor de buurt. Wij mogen meedoen en doen dat heel graag! Allereerst door tweedehands kleding te verkopen, een zogenaamde Generation City & Friends – Walk In Closet. Tweedehands kopen is niet alleen leuk en goedkoop, ook op een supersimpele manier duurzaam!

Wensen-ruilmarkt
Daarnaast organiseren we een wensen-ruilmarkt, waar kleine wensen in ruil voor kleine moeite werkelijkheid worden. Misschien kun je wel geholpen worden met je belastingaangifte, in ruil voor het plakken van een band. Of het bakken van een taart in ruil voor het versjouwen van een koelkast. Ook slepen we op 25 april een zeepkist van hot naar her over het terrein van het voorjaarsfeest. Vanaf de zeepkist zullen mooie verhalen over Nieuw-West klinken. Al met al willen we vrijdag ons blog –generationcity.nl– een off-line leven in te blazen, door duurzaam met afgedankte spullen om te gaan, buurtgenoten met kleine wensen met elkaar in contact te brengen en mooie verhalen te laten horen.

10262118_685366388194169_1734937233399623570_nBl6brvIIQAA4S4P 2Bl_IVL1CYAAn-I6

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend