Goed geschoten!

foto

Rufus de Vries heeft het weer gedaan! Een prachtige fotoserie die iedereen kan bewonderen op de nieuwbouwlocatie van het Calvijn College aan het begin van de Pieter Calandlaan. Dat is naast het stadsdeelkantoor. Op de hekken zijn foto’s te zien van wie aan dit project werken en welke leerlingen en medewerkers straks het gebouw in gebruik nemen.

13 in totaal
In de serie van fotograaf Rufus de Vries zijn de vormen uit de oude omgeving naar de nieuwe omgeving gebruikt om professionals en leerlingen aan elkaar te verbinden en de toeschouwer te attenderen op deze voor Nieuw-West beeldbepalende vormen en kleuren. Soms gebeurt dat ook letterlijk door het gebruik van bouwmateriaal. Gisteren zijn de eerste drie foto’s onthuld vandaag zijn er nog tien foto’s bij gekomen, very nice
Bq5xu4xIUAAyria2014-06-25_CmJ-RDV_3304 2014-06-25_CmJ-RDV_3290 2014-06-25_CmJ-RDV_3293

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend