Klik, klak, klaar! Zet je werk op de foto & win

zebra

Het Van Eesterenmuseum heeft jouw input en hulp nodig voor het maken van de tenstoonstelling ‘Werk in West’. We zijn op zoek naar beeld van noeste arbeiders, flexende zzp’ers, vergaderende ambtenaren, snelle zakenlui, kleurrijke winkeliers en andere beroepen. Wie weet heb je al eens zo’n foto gemaakt of zit er een mooie plaat in familiealbum, van je vader die op de tram werkte, in de bouw of in het havengebied, die kun je ook insturen. Een ‘selfie’ van jezelf op je werkplek mag ook en is natuurlijk zo gemaakt.

Zo doe je mee
Stuur je mooie werkfoto (max 3) in naar fototentoonstelling@vaneesterenmuseum.nl. Je kunt insturen tot 15 augustus. Zie ter inspiratie ook de voorbeelden. De inzenders van de mooiste drie foto’s winnen een prijs. De jury bestaat uit Michel Boesveld (fotograaf), Anna Ietswaart (beeldredacteur) en Noortje Schmit (kunsthistorica en fotograaf).

baklavanagelstudio

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend