Mode en Cultuur in HW10

Heb jij dat nou ook altijd willen doen, je eigen kleding/creatie maken? Dan is het vandaag je lucky day want wij hebben nog plek voor deelnemers aan de cursus “Mode en Cultuur” in HW10. Wil je een kledingstuk maken en tegelijkertijd iets leren over mode en cultuur? Dit is je kans om van A tot Z het proces mee te maken en onder begeleiding van een professionele kunstenares een uniek kledingstuk te maken. Rachel Sellem, beeldend kunstenaar afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie, heeft ruimschoots ervaring in kostuumontwerp alsmede de uitvoering ervan. Zij zal je begeleiden en je in zes weken wegwijs maken in de wondere wereld van fashion. Voor een van de lessen staat er tevens een gastles van een sieradenmaakster gepland. En met het mooie lenteweer in aankomst kan je binnenkort in je eigen kledingstuk door de straten van Nieuw-West flaneren, nice!

Waar: HW10, Hendrik van Wijnstraat 10, Atelier Tekenkamer

Wanneer: 16 april, 23 april, 21 mei, 28 mei, 04 juni, 11 juni

Hoe laat: donderdagmiddag van 13:15 tot 14:45

Maximaal 8 vrouwen kunnen zich aanmelden!

Bijdrage € 3,00 per keer

Contact: Nisrine 06-51918434 & Bettina 06-38534448

modecultuur

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend