Wouter voor fietsburgemeester van Amsterdam!

AAEAAQAAAAAAAAhHAAAAJDM5MTRkOWI5LWFiZTktNDcwMS05NzlhLTVmZGZjMjgxOTY3OANieuw-Wester Wouter Haver is kandidaat als fietsburgemeester van Amsterdam. Wat zou het mooi zijn als de eerste fietsburgemeester uit Nieuw-West komt, nice!

Nieuw-West, het stadsdeel met het langste fietspadennetwerk van de stad én met het eerste groene fietsbord, een wereldprimeur. Dit bord staat symbool voor de waarde van de fiets: de snelste, gezondste en schoonste vorm van vervoer in de stad. Wouter zal als fietsburgemeester de groene kracht van Nieuw-West inzetten om het fietsen vanzelfsprekend te maken. Wat dacht je van rustige groene lanen waarover je wandelend of fietsend het Osdorpplein bereikt?

Stemmen doe je zo
Wouter heeft ideeën, maar ook de noodzakelijke kennis en ervaring over fietsen, verkeer en de stad. Stem dus snel door te klikken op de link en dan op het duimpje: http://cyclespace.nl/mayor/2016/06/15/wouter-haver/

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend