Snoep verstandig, koop taart van Griet

IMG_0285Koop vanaf vandaag je taart bij Griet van Confuus. Samen met mensen met een verhaal bakt ze lekkere eigentijdse taarten. Op dit moment werken er meer dan tien vrijwilligers en brengen drie koeriers de taarten rond met de (ge)bakfiets. Diverse horeca en particuliere klanten weten Confuus al te vinden. Griet en haar collega’s houden zich ook bezig met het ontwikkelen van “gezonde” taarten en taarten voor mensen met dieetwensen of intoleranties.

Wat is het verhaal achter Confuus?
Confuus is de droom van Griët. Zij woont in Slotermeer/Geuzenveld en kent veel mensen die om wat voor reden dan ook geen betaald werk kunnen doen. De droom is begonnen op het Confuciusplein en het is nog steeds haar wens om op het Confuciusplein een ontmoetingsplek te creëren voor mensen met veel tijd en mensen met weinig tijd. Een plek waar mensen met veel geld en mensen met weinig geld een taartje of gezonde lunch kunnen eten. Zo ver is het nog niet. Op dit moment mag Confuus gebruik maken van een professionele horecakeuken van HVO Querido in Slotervaart. Zo kan Confuus stap voor stap opbouwd worden.

Taart bestellen?
Neem dan contact op met Griët Bos via info@confuus.com of 06 – 4989 8246. Zie de website www.confuus.com voor meer info en een filmpje van Confuus. Of like de Facebookpagina: facebook.com/confuusVegan-012-1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend