Beste gehaktbal weer uit Osdorp!

Uitreiking van de GoudengehaktbalJennifer van Verona Gelati doet het weer, de beste gehaktbal van Nederland maken. In 2014 waren haar ballen ook al het lekkerst volgens de Telegraaf jury en in 2016 ging haar moeder met de hoofdprijs naar Osdorp. Het geheim van haar gehaktballen wil ze niet verklappen maar de gehaktbal is van 100% rundvlees.

Verkrijgbaar op de Tussen Meer 331
Zelf de beste bal van Nederland proeven? Ze zijn vanaf woensdag verkrijgbaar bij Verona Gelati op de Tussen Meer 331. Je kunt er ook terecht voor een bolletje ijs, een frietje of gewoon een klassiek kopje koffie met een broodje, nice!

Foto: Richard Mouw (Telegraaf)

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend